Christmas

Nu har julen varit och man har fått äta mycket mat och fått många julklappar, fastän man inte fick lika många som då man var liten så är det ju faktiskt innehållet som är det viktiga och jag blev jättenöjd över allt jag fick :)
det bästa tror jag nog var greenday t-shirten av lissan och de specialgjorda halsbandet med mitt namn av Cilla och ina :)

har kommit tillbaka till lycksele och packat upp alla julklappar, hängt upp en lampa, tvättat och bara legat och slappat,         Igår var vi i skellefteå, erik köpte däck *Finally!* och jag hittade en tunika :) , jag märker att modet nu inte är min stil, och de har inte varit de i över ½ år... menmen..
i morgon åker jag med Simon och Annamaj till Umeå för att gå på biltema :) , ska köpa några grejer så vi kan fylla  våran fina badrumshylla vi fick av pappa och marie :)


Idag har jag också shoppat, en ny telefon :)  blev en Sony Ericsson X10 :) stor och fin, har lekt med den sen jag kom hem nästan :) och nu ska ja gå och leka ännumer ;) 

Byeeee

Leende spegel med brister och fel

Den här veckan har det varit plugg, plugg och åter plugg, hade typ som en uppsats om mat, näringsämnen osv, som var inlämnad i söndags, sedan hade jag kemi"prov" läxförhör *allarätt*! , troode jag skulle redovisa engelskan både i tisdags och i onsdags men nejnej, de blir nu på onsdag istället,  men idag hade jag matteprov på hela MatteC boken, tänkte efter lite idag och insåg att vi haft 1 vecka på oss att repetera inför de. .  Och i morgon har vi prov i sista kapitlet för FysikA :)
har ju fått veta några betyg och i Matte blir det G och så även i Fysik. Men i mat fick jag ett klart MVG :) så de gjorde min dag litegrann ;)

Imorgon ska jag springa och köpa lite julklappar innan vi drar iväg mot Rökå, kanske ska ta en simtur i kriberg !
sedan på lördag vill jag försöka umgås med Cilla och Ina, men de är så tjorvigt då man inte har eget körkort, om man bara hade haft de!!  men men, de löser sig!  och på kvällen ska vi ha uppesittarkväll i Malå med bak av polkagrisar.. säger man bak? . . aja, vi ska iaf göra polkagrisar och äta gröt och spela spel och lyssna på norsjöbonska :)

Söndag blir nog en "bakisdag", alltså bara ligga i soffan och mysa, känns som att det är efterlängtat, men de är ju ändå snart jul så då får man ju ta't lugnt :)

Vill bara säga att jag saknar min älskling som jobbat kväll hela veckan så vi har knappt hunnit träffas någonting :(
känns tråkigt såhär då man ska julfixa och sånt, vi hinner ju åtminstone säga hej/hejdå till varann då jag kliver upp och går till skolan, och jag tror han brukar viska lite tyst gonatt då han lägger sig bredvid mig kl. 4 på natten <3

Cake Pops

Oj, har inte ens skrivit sen jag kom hem från Tunisien,  men självklart hade jag det jätte bra där, var så länge sen att ja knappt minns ;)  men det var varmt och skönt, tyvärr ville solen inte lägga någon bränna som syns utan man ser bara skillnaden vid troskanten :P  men även den håller på att försvinna eftersom det alltid är mörkt här istället. under helgen är väl nästan enda tiden man faktiskt få se lite lite sol, men de är inte mycket ..

Det har inte hänt så mycket på sista tiden tror jag, igår gjorde jag iaf cake pops ! :) dom vart riktigt goda!


Som består av kakdeg ( söndersmulad sockerkaka ) ihop tryckt doppad i choklad , och just jag valde att ha jordgubbs strössel på :)  däremot blev dom inte så vackra, men som erik säger : de som ser äckligt ut är alltid godast ! så jag troor jag går efter de ;)


Nu lämnar jag helt de spåret och byter till en annan räls.
Jag läste nyss på en sida varför vi tjejer sminkar oss,  och det gör vi tydligen för att vi vill se ut som då vi har ägglossning eftersom de är då vi är som mest attraktiva för män . .  .   :S  tyckte de lät lite konstigt , men jag sminkar mig aldrig så har jag aldrig ägglossning? eller är jag rent av inte attraktiv då jag har de ? ^^


aja, nu ska ja äta lite Cakepops o se tv :)  Bye / M


RSS 2.0