homework

Massor med läxor för i helgen, jippi! typ 5 st till måndag.. säger till mig själv "kämpa på, kämpa på" så man håller glöden uppe :P

Igår skottade jag och erik upp en väg tills skoterhuset för att sedan dra in den i garaget för att sätta dit ett nytt startsnöre och chockspak, och idag har vi tagit hem 740n så nu har Erik och peter varit i rentjärn o svetsat avgasröret så nu kanske man inte dör av koldioxid-förgiftning nästa gång man kör den !

Fick även beröm för min snygga parkering med toyotan i gransjö, erik trodde jag glömt hur man backade, men så var inte fallet! :)  Jag vill ha körkort NU så jag kan börja vara lite mer självständig och inte beroende av alla andra!

Vi har bakat smörgåstårta idag, det var som betalningen till peter för svetsningen :) och lite grann för att fira Per, eriks bror, som fyllde 23 igår! :) fast vi firade honom utan han närvarande, men det får duga ;)

Nu ska ja fortsätta räkna matte och se om talet jag försökte lösa har löst sig medan jag tog en break! See ya!

Graffitti

Jag har köpt mig ett graffitti nagellack ! det är riktigt snyggt på må ja säga ;) passar även mina stjärnor :)
Läxor läxor läxor är det nu, och det blir bara mer eftersom det närmar sig proven, hade mitt första prov i fredags, och de kommande 2 veckorna har jag åtminstone 3 prov till... men de är ju bara bita i det sura äpplet och Give it all! är avis på er som går ut i år... t.ex. Ina! men jag vet att du slitit hårt ändå , och längre än mig i gymnasiet, så det är välförtjänt!

Har krusat mitt hår ikväll bara för att göra NÅGONTING med det, vill bara att jag ska hitta en 500-sedel på marken snart så jag kan klippa mig.. frisyren nu är så helt värdelös!

Nä nu skriker sängen på mig, bäst att lyda! Gonatt!

Sunday

Igår var vi på Boda Borg, det var riktigt kul tills hanna kom och berättade att Lissan hoppat och gjort illa foten. Så vi ilade till akuten och där blev hon om plåstrad och fick diagnosen "stukad fot" . Så nu hoppar hon omkring på kryckor och själv har jag lekt sjuksköterska och lindat in hennes fot !  Sov hos henne inatt och drömde om mitt dröm kök! ( tror för att dom har så snyggt kök ) och för att sanna pratade om deras kök dom skulle införskaffa :)

kl. 4 åker jag med bussen hem till lycksele för en kväll med pluggande..

Nu ha ja inge mer o skriva utom att jag har hittat ett par örhängen till dessan! :)

Bye / M

saturday morning

Alltså jag bara älskar att vara hemma i kvarnåsen! älskar att få se solen gå upp över träden, över raggsjö, och så älskar jag den lille ekorren som bor i tallarna på våran gård och hoppar från gren till gren och låter träden bli fri från all snö som tynger dem. Han visade sig just också på garagetaket en sväng för att sedan hoppa ner i snön o skrämma bort fåglarna. Åhhh, då jag blir stor vill jag flytta hit till kvarnåsen ! :) jag tror att jag och ekorren skulle kunna bli riktigt goda vänner.

Snart ska jag och några vänner åka iväg till bodaborg för att fira Lissans födelsedag som var igår!
Grattis än en gång!

Nu ska ja äta lite lunch innan vi far! Byee / M

I'll sing it one last time

Nu har man sovit och tvättat så snart åker jag iväg hem med cilla :) känns som att tiden står still nu när jag längtar så grymt mycket för tatueringen, kan inte tiden gå snabbare!?!

new day..

Ja, fastän jag skrev för mindre än en timme sedan så har det blivit en ny dag med nya tag!

Idag/Igår har jag varit alldeles babytokig! Tittade på 16 and pregnant då en tjej förlöste sin dotter , och alltså, känslan man fick! den var så underbar, kan bara tänka mig då de är ens egna som kommer! Det kanske såg ännu fridfullare ut eftersom det faktiskt inte var några problem alls under förlossning vilket jag inte tror händer allt för ofta. Själv var jag ett problembarn när det gällde min förlossningen och är rädd att det ska bli likadant då jag ska ha barn... :/
Efter att jag sett det programmet så sneglade jag även på bokhyllan där jag har fotot då jag håller i Nadja för första gången! <3 Åhhhh, jag är bäbissugen :) men inte än förstås :) O snart kommer det ju en till liten gulleplutt! så jag får väl spara mig tills jag får träffa den och hoppas på att jag får ett kort då jag håller i den första gången också :)


Nu ska ja fortsätta titta på bloggar om bäbisar :)

Bye / M

tuesday...wednesday..?

Idag har jag onsdag, och igår hade jag tisdag, så undra hur det går resten av veckan och ännu längre framöver?
aja, idag såg jag och erik en film, som vi inte hann se slutet av .. den var riktigt bra! "the town" heter den, och Serena i Gossip girl, spelade en crackad hora med barn, tror inte det är så bra för hennes rykte meeeen.... , så den rekommenderar jag! :) sen när han farit har jag sorterat kläder och tagit kort på som sedan ska läggas ut :)  Kanske man skulle starta en bloppis ? ;) de ordet är ju ett tillskott i ordboken för 2010!

Jag har även fixat skjuts för mormor till skellefteå för magnetröntgen, TACKTACKTACK CILLA! (L)

Det har även nu börjat pirra i magen inför tatueringen, mest troligt eftersom jag inte riktigt kan föreställa mig hur det kommer se ut! okej, jag vet ju hur jag vill ha det och så, men jag ser det inte framför mig, kanske blir en underbar överraskning då den är färdig :D *längtar*

Nä nu ska ja göra nå vettigt ! :) Byebye!

RSS 2.0