Hardwork

alla bara tjatar om hur jobbigt dom har det på jobbet, men vafan ni har ju valt det själva så sluta klaga ! :P


Själv så har jag då jobbat idag och lärt mig kassan och typ allt sånt så mitt huvud har tagit in mycket men tror det är på ungefär samma nivå som i skolan ^^  har varit riktigt roligt tycket jag iaf! har alltid drömt om att sitta i kassan osv eftersom det ser så coolt ut :D  nu sitter jag äntligen där men känner mig dock inte speciellt cool eftersom jag hela tiden gör fel eller att det tjuter eller att jag helt enkelt måste tänka en stund ^^ man har som lagt hjärnan på hatthyllan , dags att ta ner den igen!

Efter att ha slutat åt jag och mamma jätte god middag bestående av kyckling m. lönnsirap ( tycker alla borde testa det! lönnsirap passar jättebra till iprincip all kyckling! ) och så åt vi kex m. ishavsröra och kantarellost :9 yummiee!

Men jag blev så trött efter att bara ha sovit 4 timmar inatt så jag var tvungen att gå och lägga mig, och ni ser ju hur det gick? menmen, ska kanske se en film på datorn så att jag slipper höra det hemska åskljudet. . HATAR åska.  . önskar just nu att erik kunde vara här han är så bra att få mig att tänka på annat! även Oxie är rädd ... hon springeer runt och mjaoar hejdlöst . . :(

aja , nu ska ja gömma mig under täcket!  gonatt!

OneWeekAgo

Nu är det en vecka sen jag skrev och det beror på att jag varit i gransjö ungefär hela veckan och innan det var jag i Rökå och där orkar man inte gå ut till boden för att sitta vid datorn! men nu har dom äntligen köpt en kabel som dom ska dra in till huset och sedan ha datorn inne istället! :) yeeyy!


I veckan är jag hemma i kvarnåsen och ska jobba Tisdag, Torsdag annars ska jag nog sitta vid datorn och vid min kära symaskin!

Nu ska jag däremot ge er några tips till vad jag önskar mig i födelsedagspresent eftersom min födelsedag börjar närma sig väldigt väldigt mycket! Fredag för er som inte vet :) Självklart så gäller inte dom här sakerna för er som jag redan önskat mig grejer av :)


allt hittas på www.Lush.se

badbomber : Think Pink  , Big Blue
bubbelbitar : The Comforter , Flosty Glitter , Ma Bar , Creamy Candy
Lip & Temple Band : Chokolate Wipstick
Tvål : Honey I Washed The Kids

Nu är jag relativt nöjd med mina val men om ni kikar in och tittar efter där och ser att någonting mer passar mig så kan ni ju alltid beställa de också :D


Nu ska jag och älsklingen sova i vår sköna säng :)  gonatt!




Year of a dog

Har just suttit och räknat ut hur lång en dag för oss är lång för en hund. Kanske lät konstigt dedär men snart fattar ni!

1 år för oss = 7 år för hunden
1 år för hunden = 52 dagar för oss
1 månad för hunden = 4 dagar för oss
1 vecka för hunden = 1 dag för oss
1 dag för hunden = 7 timmar för oss
1 h för hunden = 7 minuter för oss

Tänk på de nästa gång ni far iväg kanske på semester och när ni sedan kommer hem så studsar den och hoppar och är alldeles ivrig! Ni har varit borta mycket längre än vad ni själva tror ;)



Nu ska ja gå ut och gå med Maria, bye ! / M

wedding

som alla vet så var det ju bröllop igår för sveriges Kronprinsessa Victoria och hennes nyblivna man Daniel!
Själv tittade jag inte på tvn under dagen heller inte på bröllopet men jag kan nästan lova att jag hade blivit fast om jag inte hade gjort någonting annat!  Men någon däremot som inte kunde slita sig ifrån att åtminstone se sista delen av vigseln ( när dom sa ja ) var Erik!  han berättade när han kom hem till mig att när han skulle hämta lite saker från lägenheten var han även tvungen att stanna en stund och sätta på tvn och se de  :) sen när vi väl var hos cilla så hade han bytt kanal till svt1 där bröllopet gick! Snacka om att bli påverkad utan att veta om det :)


Igår åkte jag in till Norsjö med mamma, magnus och dom som körde oss, eftersom det var många i bilen så satt den som körde, magnus, mamma och jag i framsätet ( det var en raggarbil och hade då ett fullstort säte även där fram!) så det gick relativt bra fastän jag satt i mammas knä :) och mamma sa där mitt i allt : det var längesen man hade sin dotter sittandes i knäet!   tycket det var gulligt!!

sen när jag kommit mig till Cilla så körde vi och hämtade Ina som jag inte träffat på EVIGHETER! .. så det var roligt :) sen kom Erik och vi for till Lina och grillade , vi märkte även då att Erik har en hemlig talang, att grilla!
Sen efter fikade vi lite grann och for sedan hem till Cilla igen där hon fick klippa både mig och erik, det blev jättebra på oss båda, Tack!


Just nu sitter jag och längtar så otroligt mycket till att få flytta in i manhattan! fastän det typ är hundra år kvar men ändå :) man kan inte sluta längta!


nu ska ja roa mig med nå spel, antingen på datorn eller på xbox !

Bye / M

rainweather

Hanna hade rätt! :) ( som dels var den enda som kommenterade ) jag fyller år om 2 ynka veckor ! :) och lite lite mindre! 

Idag hade jag tänkt dra mig in till norsjö för att titta på bilutställningen men det är bara ett problem . . . det regnar .. och jag var inte särskilt sugen på att stå ute i regnet och bli dyngblöt för att sedan stå o frysa o längta hem . . nejnej utan jag tror istället jag sitter hemma och funderar på hur jag vill ha mitt bröllop ! :)  eller kanske spela lite sims .


Idag när jag vaknade och ville ha frukost tog jag lite rester från gårdagen som var tacos och när jag fått i mig nästan hela märker jag att jag tuggar på någonting JÄTTE hårt och finner tillslut en tandbit. så då har jag alltså bitit sönder en stor och härlig bit av en av mina tänder. Jippiiiiii.....



Nä usch! nu ska ja spela sims!

byebye / M



home sweet home

Nu är jag hemma för resten av sommaren!

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp med att njuta av sommarlovet ^^

Den sista veckan i skolan var inte så jobbig eftersom man iprincip inte hade några lektioner alls, bara någon enstaka och man fick reda på betyg, är ganska nöjd över vad jag har presterat :)

Ibland blir jag lite arg på mig själv eftersom jag är så lättlurad . . det är en sån där irriterande sak som aldrig går bort hur mycket jag än försöker . . . .



Jag börjar inte jobba förns om  2 veckor och lite till :) Vet ni vad som händer om precis 2 veckor ? ^^ ( skriv en kommentar så skriver jag i nästa inlägg vad de rätta svaret är :D )

Någonting som händer om betydligt mycket längre tid är att jag och erik ska flytta till manhattan :D Vi var och tittade på en lägenhet igår och den var ( som vi misstänkte ) helt underbar! så då är det bara att komma och hälsa på :) den blir ledig 10 oktober men vi kunde kanske få den lite snabbare :)



Nu ska jag gå upp och skissa på några fina designer på sommarkläder :)


byebye / M

mjaaooo

Greenday ägde RUMPA!!! ganska roligt sagt eftersom han faktiskt moonade på scen ;)  bara de att jag missade de eftersom vi stog som nå packad sill och alla var förståss längre än mig  . .  Men som sagt det ägde!! men när jag kommer hem så kommer ni få ett inlägg till om konserten och bilder!

Nu ska vi ut i garaget och sova gott!  Denna dag har bestått av att bara ta't lugnt och gått till hamnen och tittat på havet ! :)  Imorgon bär det av hemmåt, men jag får ändå inte träffa erik förns på Tisdag . . 

Vi ska smörja in oss med after sun spray men lissan behöver minst halva flaskan för sig själv efter hennes stekar morron ^^

Gonatt med er!


Älskar och Saknar dig erik! <3


Bye / M

GÖÖÖÖTEBOOOORGGG!!

Nu är vi i göteborg :)!

Nu ska jag berätta lite om vägen hit!

Det började ju med att vi for till Umeåflygplats och jag hade räknat med sol idag men vaknade och fick se regn . . Det var ju inte vad jag planerat men det var iaf sol i Umeå men då hade jag ju mina låångbyxor och tjocktröja . . Sen när vi kommit oss in i flygplanet så höll Cilla på att dö av rädsla medans jag var helt fascinerad av att åka och se molnen och hur mjuk dom ser ut! Lissan satt och hängde över mig för att titta ut genom fönstret och vi satt och pratade om att vi ville hoppa på molnen och dyka i dom och ja allt sånt ! :D  ( en rolig grej var att vi trodde det var en flygbiljett som bara var raka vägen till göteborg . . men vi skulle mellanlanda i bromma så det tog 2½ timme ner!) Menmen, sen när vi kommit ner till göteborg så köper vi en bussbiljett i Pressbyrån och när jag kommer in i bussen ser jag att jag bara ska betala 55 kr istället för 80 kr !!!! så jag skriver rent utav sagt . .  VAAAAA!!?! JAG BETALADE JU FÖR MYCKET!!!  ( och lissan höll på att dö av skratt ) . Sen åker vi bussen in till Nordstan ungefär och letar efter ett matställe, men vi hittar inget och jag springer runt med datorn runt halsen och mina axlar tar livet av sig  . . men tillslut hittar vi ett utanför och käkar hamburgare och jag packar om så jag får ner datorn i storväskan.
Sen ska vi då köpa biljett till bussen till ön och går in i dörren just bredvid där vi åt och hon där var sååååå trevlig !! Vi sa att vi skulle vilja ha ett för typ 3 dagar . .  alltså man betalar en summa och åker gratis hela 3 dagar överallt i göteborg, och hon frågar våran ålder och lyser sedan upp och säger  : Vet ni vad. .  eftersom en av er är över 20 så behöver ni bara betala 130 kr för ett busskort sen får ni som är under 20 vara hennes "barn" och åka med på de busskortet!! :) Så där tjänade vi in en liten slant!
Sen skulle vi då försöka ta bussen till ön men har ingen aning om vart vi ska ta vägen och så kommer det en tjej och frågar om vi behöver hjälp och säger vägen vart vi ska! :) Sen åker vi bussen ut till färjan och tar sedan färjan över. . sen där ser vi att bussen vidare till där vi ska bo inte går förns om 1½ timme . . . Men då springer lissan och cilla in och kolla om det finns någon karta över ön men då ser dom en kvinna som ser väldigt trevlig ut och frågar henne. . och hon erbjuder oss skjuts!! hon skjutsar oss då till de stället vi trodde vi skulle till men då blev de helt fel sida av ön . . och hon och hennes son väntar på att en sprillans ny cykel ska komma med färjan så vi snabbar oss tillbaka dit och färjan är där med cykeln! men hon skjutsar oss då vidare till det stället vi ska! och tackar för sig och åker vidare, givetvis gav vi henne en slant eftersom hon var så snäll! :)
Sen hade vi hittat nycklarna och skulle försöka ta oss in i garaget där vi skulle sova, men nycklarna går inte att vrida om  . .. så vi vet inte vad vi ska ta oss till men vi går in i det stora huset! :)  Där ligger det en liten lapp med vad vi får göra osv. hon som bor här tyckte att vi skulle bada i bubbelpoolen som dom har på ovanvåningen . . :O :D
Sen skulle vi försöka hitta oss någon mataffär ( vi fick en beskrivning ) men vi gick ändå fel . . men frågade en person på gatan ( lissan frågade ) och hon fattade ingenting av vad vi sa  . . sen frågade cilla på mer rikssvenska och då fattade hon ! sen gick vi det men det var stängt  . . och helt plötsligt kommer då den där tjejen vi pratade med innan i en bil och säger att det finns ett ica längre bort som troligtvis är öppet så vi vandrar vidare i hopp om att hitta ica men efter 100m så ser vi fortfarande inget ica och svänger in på en kiosk i närheten och hon vet inte hur man beskriver vägen dit och vi hade en halvtimme på oss att ta oss dit , så vi ger upp och börjar gå hem.
Vi ringer då till en kompis till dom som vi bor hos och frågar hur Tusan man tar sig in i garaget, och då när vi kommer hem så står hon där och visar att man ska gå runt till baksidan av garaget för att ta sig in dit där vi ska sova  . .  Och sen erbjuder hon oss skjuts in till Göteborg i morgonbitti då vi ska åka till Liseberg! :) ännu mer + på kanten :)   Sen har vi bara njutit av det underbara huset! Som går i gammeldags stil, alltså allt är ungefär gammeldags men dom har nya grejer som passar helt bra in i allt! alltså en ny platt tv i vardagsrummet där det är gammalt trägolv med gamla skrivbord som är nymålade och alltså ja, det passar jättebra!  och köket har gamla luckor, gammalt bord och stolar men ett nytt kylskåp med ismaskin, men det passar helt enkelt in !  Vi lever i lyx!



P.s  Saknar dig Erik ! <3 pusss


Bye / M

I try to do all i can

Usch, inte länge kvar nu!!  Snart åker jag ner, åkte till Umeå flygplats igår för att förbereda mig lite grann ;)  nämen vi följde med och lämnade av per som däremot skulle flyga hem :) och jag blev pirrig i magen bara av att vara där  . .

Idag så är det ju underbart väder så jag hoppas på att vi ska ut och spela volleyboll eller kubb ikväll ! :)  men först är det läxor som gäller, har både svenska och idrott att göra, sen matteprov i morgon så plugga lite inför de, men de ska ja göra innan kvällen infaller :) och där emellan ska jag ju också hinna packa mina grejer, men jag har ont i mitt huvud, jätte ont alltså . .  usch . . .


Nä nu ska ja göra något vettigt :)  byebye / M

RSS 2.0