The days just run away. .

Det känns som om jag aldrig har tid med någonting, som om jag har tusen saker som ska göras men jag hinner bara inte! men nu ska jag sluta klaga :)  I helgen ska vi fara till Övik och tälta ännu mer , även hälsa på lite av Eriks släkt medan alla andra måste välja mellan motorveckan och beachen, men jag har en kompis som gör precis som jag och far till övik ! enda skillnaden är väl att jag inte följer med min afrikanska syster dit :) så vi kanske ska träffas när vi ända är så pass nära varandra :)


Igår fick jag hem mina linser så nu slipper jag bråka med mina glasögon och fläckarna på dom osv.
Jag ska nog sminka mig litegrann nu så jag inte ser förfärlig ut och sen göra någon lunch!


bye / M

Campa

I helgen har jag och Erik varit och campat i umeå! :) Erik fick testa att sova i tält för första gången också :)
Jag förstår mig verkligen inte på modet nu för tiden . . gick in i hur många affärer som helst och det enda jag hittade var byxor på rea ( allltså inte modet! ) och sedan en t-shirt på intersport. .  men som sagt så hittade jag åtminstone någonting! Mamma har kommit hem från Tyskland och hon är brunare än någonsin. jag är lite avis, men jag ska försöka vara ute lite mer och även försöka träna lite mer ;)  har funderat på att höra om någon vill spela beach i kväll men man får väl se :) jag slutar ju så sent o då vill alla gå och lägga sig  . . .

Nu ska jag gå ut och titta till musse och bara chilla i solen :) byebye !


/ M

"I kill you for nothing"

Nu är det dags för mig att skriva vad jag fick i present i fredags när jag fyllde år!

Dust it, Greenday t-shirt , en jättesöt kakburk, pengar, två muggar, en ljusstake, massa skålar, ett lakansett, blommor och toffifee, jag tror det var allt ? eller jag fick ju faktiskt en fågel också in på mitt rum av oxie! det var däremot inte lika roligt. . .

som jag sa igår så har jag ju börjat jobbat och jag tycker det går riktigt bra, har ju självklart gjort fel kanske ganska många fel men inte sådana jättestora.  I måndags då jag började min första riktiga dag på jobbet så kom den in en man vid 3 och sa att han skulle installera en kontrolllåda i kassan så jag kunde inte använda den på ett tag , så när det kom en kund skrev jag upp allt dom handlade och sprang sedan runt och tittade vad allt kostade och tog betalt, men det var inte ett tag kassan var urfunktion utan det blev hela kvällen! tills halv sju ungefär , men Birgitta kom och hjälpte mig när jag skulle stänga eftersom det blev sånt kaos.  menmen, nu är det ju bara 3 dagar kvar tills jag börjar på resten av mina sex veckor :)

Igår kom det in en riktigt rolig man på jobbet, han frågade mig om vi hade billigt snus.
jag : jaa billigare än på andra ställen
han: är det säkert ?
jag: jaa självklart
han : vad kostar dom i en vanlig affär
jag : kring 50 kr. så det blir ju 7 kr billigare per dosa här
han : jaha , lovar du ?
jag : jaa jag lovar!
han : titta mig i ögonen och säg att det är billigare här! ( tog av sig sina solglasögon)
jag : tittade honom i ögonen och sa att det är billigare här.
han : okej, I believe you .
han : Är det verkligen säkert?
jag : jaa! vi kan ta i hand på det?
han : ja! ( så tog vi i hand om det ) I believe you but i kill you for nothing.
jag : jaaahaa
då valde han ut 2 stockar och då satte jag mig i kassan och han sa igen " I kill you for nothing"
tyckte det var lite läskigt men... och så ville han ha extrapris men det fick han inte, sen när han betalat så sa han att han skulle komma tillbaka någongång kanske nästa sommar.   varför han pratade engelska ibland var för att han var finsk. så han bröt även på finlandsvenska när han pratade. . :P

Ute så blåser det som aldrig förr ungefär såna dagar är det skönt att veta att jag ska vara inne hela dagen :) Nä nu tror jag att jag ska gå upp till erik och väcka honom ! :)


byebye / M

light through the window

nu har jag ju fyllt år och börjat jobba! fått massor med trevligt presenter men just nu så orkar jag inte skriva upp allt utan skriver i morgon i stället, tänkte skriva här vid elva men då ville inte b-knappen fungera här så då lyfte jag upp den men fick inte tillbaka den .  . det är väldigt speciellt på en bärbar dators tangentbord jämfört med en stationär. Idag har jag jobbat som vanligt bara de att jag haft en väldigt rolig dag ^^men det berättat jag också om i morgon! antingen på morgonen när jag vaknat eller efter jobbet!


ha det bra!

bye / M

5 minutes

inte länge kvar nu inte!

Jobbade idag och det gick riktigt bra har börjat lära mig kassan ordentligt nu :)
I morgon är det tårta som gäller för hela slanten :)



Just de, jag har ju fått mina betyg nu =) jag kan iaf säga att mamma är nöjd ;)


byebye / M

RSS 2.0