wrong of me

fel av mig att säga att Spanien blev "distraherade" men okej, ärligt märkte jag inte ens att det var ett fans som ställde sig bland dom mitt under låten !? :O så okej! då förstår jag varför dom fick spela om ! ^^


Nu börjar jag bli trött, ska snart sova och sen ha praktiskt prov i morgon i data . . . :(

Eurovision song contest 2010

Igår såg jag och älsklingen lite av Eurovision song contest och jag tittar just nu på de också :) Och jag har tänkt skriva om massor olika sånger som va med :)

Den fjärde låten var så rolig att jag höll på att dö av skratt!
Titta på Saxofon-gubben som gjorde att varken jag eller erik kunde somna var denna:





En låt som faktiskt var relativt bra var denna men jag vet inte om det var en eurovision sång direkt . . och hon skulle behöva gå minst 20 uttalslektioner i engelska . . dels tycker jag också att den här låten förstör hennes fina röst . .  ett till - är ju hennes genomskinliga klänning . .

Dom här hade också en relativt bra låt men dom har inte tänkt på att folk med epilepsi kanske tittar? Själv tyckte jag då att det var väldigt jobbigt . .

Erik undrade varför Island sjunger på franska i refrängen . . Je ne sais Quoi - "Jag vet inte vad"

Den här låten fick spela en gång till eftersom dom blev "distraherad" av ett fans . . ? Det borde dom inte fått göra anser jag, man får ju faktiskt bara lyssna på låtarna en gång och så ska det vara för alla!

Både jag och Erik satt och funderade om det verkligen var Robert Wells som var med och spelade piano i denna låt, Eftersom vi hade missat introduktionen av låten. . och vi tyckte att det var grymt lik honom och ja så var det ju! Blev väldigt förvånad över att han spelade för Vitryssland ?

Och sist men verkligen inte minst . . Vinnaren av Eurovision song contest 2010 - Tyskland. Jag frågar verkligen hela Europa vad dom tänker med ? Jag tycker det verkar som ett skämt från tyskland att ha en så här dålig låt! Skäms även över Sverige som gav dom en 12 ! hon behöver inte 20 uttalslektioner i engelska utan 200! HEMSKT!


/ M

Denna dag!

Den här dagen har inte varit den bästa, först när jag vakna så ligger jag i typ två timmer och undrar om jag har försovit mig men jag vill inte titta på klockan eftersom jag får panik antingen om det är lång tid kvar innan jag ska upp eller om det är kort tid kvar . . Sen när klockan väl ringde så parvlade jag mig upp och for på gymmet, där gick de relativt bra åtminstone sen for vi därifrån och när jag kommit hem märker jag att jag inte har mobilen och antar att jag då glömt den på gymmet, men jag far till skolan för att prata med min idrottslärare och sedan äta lunch, sen far jag till gymmet och tittar och då har jag även kommit på att jag måste ha glömt den där men jag ser den inte , så jag frågar en som är där som frågar en annan som varit där längre och han säger att det var en som stoppade en mobil i brevinkastet in till kontoret. . . och såg sen på dörren när jag gick ut att han som äger stället inte är i Lycksele under v21 . . Så jag fick inte tag på den då, utan for tillbaka till skolan och beklagade mig när jag märkte att någonting mer var borta . .  jo min piercing! min nya fina piercing som jag köpte i Sundsvall ..  så jag cyklade hem igen och satte i en ordentlig istället!

Men nu har jag kommit hem från att ha spelat volleyboll och åkt förbi gymmet och hämtat min mobil , tack vare en annan kille som jobbar där ibland :)  Så nu har jag ont i mina fötter och armar men är nöjd över att kunna vara social! :) 

Cilla!! det var därför jag inte svarade i telen . . den låg inne på gym-kontoret . . Förlåt!!


Nä nu ska jag sova! gonatt!    /M

i suck

haha ja, det gick inte såbra för mig att lägga upp bilder :P men det kanske blir ikväll? om jag har tid!
Jag har varit vaken sen halv 7 och har hunnit med att tvätta,diska och bara ta't lugnt :) jag börjar om ungefär en halvtimme med matte , jag är inte så där övergrymt taggad faktiskt. . Nu tror jag jag ska kika lite på svenskan som handlar om att översätta en Norsk,en Dansk och en Isländsk artikel samt ringa in fallgropar,särdrag m.m. Är så jäkla less på Nordiska språk, men våran lärare älskare . .


Bye / M

mysegos

Jag hann inte lägga in bilder igår på bloggen men ska försöka idag efter skolan. Jag börjar inte skolan förns om ungefär en halvtimme, men jag har varit vaken i ungefär 1½ timme :) Jag har duschat och ätit lite ananaspaj ! det var riktigt gott, igår blev jag så sugen på ananaspaj så efter maten så gjorde jag och erik de och Mmmm! är det enda ja kan säga ;) sen såg vi film med Patrik och Issa, vi såg KICK-ASS och den var SKIT BRA! jag rekommenderar den till alla som vill ha lite roligt för en stund :)

egentligen skulle jag göra lite fysik nu på morgonen men jag har ingen lust med det :)  Oxie ligger här bredvid mig och är jätte gosig! hon har varit de hela morgonen och hela gårdagen och ja, ja tror helt enkelt hon har saknat oss medan vi har varit borta och om man tänker på att hon nte fått vara med oss på över en hel vecka eftersom Nils har varit här och hon har måsta visa upp sig :) 


Nä nu ska ja mysa lite med henne och sen gå till skolan :)


bye / M

home again

Nu är vi äntligen hemma igen, eller vi har varit hemma ett bra tag, några timmar. . :)
I fredags åkte vi iväg ner mot Sundsvall! men ungefär 2-3 mil efter att vi kommit från lycksele så råkade jag dra ut min piercing med min tröja och den försvann . .  så direkt vi kom till sundsvall så sprang jag in på glitter och köpte en ny, men jag hittade inte en lika fin som den jag hade :'( Jag handlade också världens finaste skor!
Vi gick över till Ikea och handlade maaaaaassor med grejer för bara 1200! :) kan skriva upp i morgon vad vi handlade! Sen åkte vi vidare till Docksta där vi gick upp på ett berg och grillade, fast 1/3 av korven åkte ner för ett stup . . jag har lite bilder sen som jag ska visa upp, men dom kommer nog också i morgon! 

I Lördags var det bröllop för hela slanten! Det var jätte fint och brudparet själv var jätte fina ! :) Det var jätte god mat och allt sånt :) det roligaste var ju att jag vann ett spel ;) jag hade flest rätt på en "krysslek" , man skulle gissa vem (av brudparet) som t.ex var bättre i styrka , då skulle man kryssa i (innan dom sa vad dom skulle göra) vem man trodde skulle vinna och jag hade 5/6 rätt (jag var den enda) ;) så jag vann ett ordspel!

Idag for jag,erik,per och mattias upp på Skuleberget alla utom per gick upp medans han klättrade upp, men att gå så var det väldigt tungt. Det var 6oo meter vi gick upp för att komma till toppen men då svängde vi in och kikade på en grotta, så det blev lite mer, och jag kan erkänna att jag var höjdrädd! helt ärligt alltså, när man går uppför en trappa som man knappt får plats med fötterna på och nedanför är det stup, alltså ja, det var riktigt läskigt!


Nä nu ska jag och erik gå och lägga oss!
lägger in bilder i morgon på skuleberget :)

byebye / M

wedding

Nu på morgonen har jag nationella i matte A del B, sen direkt efter det åker jag vidare till IKEA med min älskling! :) och där ska vi kika på skor som vi båda kan ha till bröllopet . Sen ikväll när vi gått på IKEA färdigt åker vi till Docksta och sover över där i några stugor tills vi i morgon ska på bröllop! :) jag tror det kommer bli jätte roligt! speciellt eftersom jag har en så snygg klänning ;)


just nu ligger min lilla sötnos och sover , men jag ska låta honom sova ända tills jag kommer hem från skolan :)
pusspussss älskling!



ha en bra helg! kommer inte kunna skriva under hela den här helgen tror jag :/


byebye / M

yey!

Hej allihopa!
Jag är med i en tävling om att vinna en somrig goodie bag!
Jag tycker ni borde gå in där och kika så kanske de kommer upp ett erbjudande som detta och ni kan vara med och tävla ;) Hon skriver om hur man sminkar sig och tar kort på sina sminkningar, de tycker jag är väldigt intressant och roligt att titta på och lära sig ! :)

gå in på http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/






Byebye / M

rolig snubbe

Dagen idag har gått riktigt bra faktiskt , skolan gick galant och när jag skulle gå hem så skrev jag sms och då kom det en gubbe i kanske senare 50 åren, och frågade vems mobil som jag trodde skulle gå snabbare att starta. Han hade en gammal mobil och ja, jag tycker det var lite roligt, mycket tanke på att min telefon heter jet ;)
Men sen iaf så fortsatte han prata, han pratade hela vägen ut om hans mobil, tex att han inte har på den under dagarna eftersom då skulle alla lärare bara ringa honom och om dom skulle få reda på hans nummer (jätte krångligt att fatta de där , tyckte jag med!) sen sa han att den åtminstone gick att skicka sms med och ringa m.m. Han pratade enda tills vi kom ner från skolgården och jag skulle gå till min cykel, då sa han att jag skulle ha det riktigt bra! och jag sa desamma :) 

Det var en sån där rolig grej som även om det var lite genant så var det ändå en grej som lyste upp dagen lite så där smått , en sån där grej som gör att när man tänker på det så får man automatiskt ett leende på läpparna :)


Någon mindre roligt var att det satt en spindel på min cykel som VERKLIGEN INTE ville gå av den . . jag försökte he bort den men den gömde sig för mig . . :( men efter ett tag så fick jag bort den och cyklade snabbt hem ! :)


Ikväll har jag spelat Volleyboll i den mjuka sanden , bara det att bollen var stenhård och jag har fått jätte fins konstiga märken på min handled, och man vart ju väldigt varm så vi gick ner och kände på vattnet men det är inte många + i vattnet så det får då vänta för min del :)


Bye / M

DAMN

svinigt, svinigt, svinigt!

Ibland blir jag bara förbannad att jag skulle vilja vrida nacken av någon, och just förbannad är jag just nu!



Tur att man har sovmorgon i morgon och får umgås med älsklingen som är det bästa som finns i hela universum! Längtar tills vi flyttar tills hus! Puss på dig!

Hollywood

alltså Norska hollywood fruar? Vars är världen påväg? :P Jag tycker då det räcker med "Svenska hollywood fruar", där har ju vi åtminstone någon koppling :P Fast jag kanske överreagerar eftersom vi hade Norska-redovisning idag :P men tydligen så gick det bra :)

Nä nu ska jag snart värma pizza :) 

Byebye / M

devilshole

Nu har jag fått in bilderna på datorn , så här kommer det en bild bomb :)



Så här såg det ut i Fredags morse i Gransjö.
(klickbara)

Så här såg det ut på Lördags morgonen. .


Djävulshålet!    ,-    Vägen till gransjö.

sunnyday

Det har ju varit riktigt mysigt väder i helgen!
Jag och Erik har varit i Gransjö i stugan och vattnet har bara stigit och stigit! kan lägga in bilder sen från min mobil men då måste jag sätta mig vid den andra dator tror jag :P

Oxie och Nils ( som nu ska vara hos oss hela veckan) är helt slut efter helgens upptäckter :) Oxie har varit ute och lekt och Nils hittade en ny kompis i kvarnis :)


Just nu ser jag lite missade program och ska senare göra lite läxor :)


Bye / M

Home sweet Home

Idag gjorde jag nationella matte , Det kändes riktigt bra fast då var det här bara del 1 :P Tycker det är så dåligt upplagt alltså, vi hade 2 lektioner när vi tränade på Matte A, sen dom 2 senaste lektionerna så började vi om men matte B , och började på de sista kapitlet ? tur man inte bli förvirrad :P


Nu ska vi snart åka hem till Erik och äta grillat :) MUMS!
sen på fredag lr lördag kanske det bli badtunna i gransjö :D mysigt

Erik har städat hela lägenheten! det gillas :D:D  Puspussss påå er


bye / M

soligt

Imorse lagade älsklingen pannkakor till frukost eftersom jag sa att jag ville ha glass , och det var riktigt riktigt gott , sen for vi till dollars och köpte en MASSA grejer som knappt rymdes i min cykelkorg. .
Vi gick in på konsum och fick med oss lite mat där , som absolut inte rymdes i korgen . .  jag kikade även på några skor på euro sko eller vad det heter ? och hittade massor med snygga skor som jag skulle kunna tänka mig till bröllopsklänningen :) jag tror jag måste gå ner dit igen och visa erik sen vilka skönheter som fanns :)


Nä nu ska ja ta och lägga mig i sängen med oxie och bara ta't lugnt :)


Byebye / M

eller så inte

det blev inte gävle men man fick sig då en dusch och en nystädad bil ;)
ganska skönt ändå att ta det lugnt i morgon på ens lediga dag :) och öva inför nationella matte :P

Solade ju förresten då med Rebecka och jävlar vilken färg man fick ;)


Nä nu ska ja nog gå och lägga mig :)  gonatt!!


Byebye / M

ps
älskar dig erik !

gävle

Var tänkt att jag och rebecka skulle gå och sola idag så vi skulle få någon färg inför sommarn, fast det blev troligen just ändrade planer, vi ska troligtvis åka ner till gävle och hämta en bil till jon och då stannar jag och erik för att vara i sundsvall i morgon på ikea :)  våran fråga just nu är vars vi ska sova :) men vi hittar nog något ställe :)


byebye / M

this is my life

Igår hade jag och erik det riktigt trevligt, efter att han kom hem från jobbet smög han in i köket och sa att jag inte fick komma in dit och sen så hade han packat ryggan och vi for på ica där han skulle handla grejer och jag fick fortfarande inte följa med in, fast jag hade på känn vars vi skulle och vad vi skulle göra ;) och känslan hade rätt, vi åkte upp på korpen-berget (berget vid hotellet) och satte oss där och åt rostbiff med potatissallad!! Sedan kom några av Eriks jobbar-kompisar och hade med sig folköl så dom satt där uppe och drack lite grann medans jag bara njöt av den värmande solen! Sedan for vi hem till två av dom som bodde på manhattan i en 3:a öppen planlösning och Mmmm! är det enda jag kan säga :D en lägenhet där SKA jag ha ;)

Dom frågade mig vars jag jobbade och då sa jag att jag gick skola, och då frågade dom om jag gick ut i år, de va lite pinsamt att säga att jag går första året i gymnasiet, men det är ju alltid lika roligt att höra att folk tror man är äldre :)


Idag åt jag på frasses med erik och hans jobbarkompisar :) fast dom åkte ungefär lika snabbt som dom kom dit eftersom dom bara har en halvtimmes lunch :/


Nu ska jag försöka göra någonting vettigt, som att måla naglarna :)

byebye / M

when you believe

Igår for jag och var med hanna hela kvällen och vi pratade och skrattade och hade riktigt roligt :)
Efter att jag varit hos henne så for jag hem till mamma och vi pratade i typ 2 timmar om ord som man säger likadant fast betyder olika och vad som kan hända. .
t.ex. (påhittade namn)
det var en gång en norrlänning och en stockholmare. .

Lisa - öj du, sno sparken. . (alltså vänd sparken)
Tina - ska ja SNO sparken ?!?!? :O
Lisa - ja du ska sno sparken?
Tina - Nämen va. . ska ja verkligen SNO sparken ?!??
Lisa - JAAA! de ska du!
Tina tar sparken och springer iväg i all fart.
Lisa - VAD GÖR DU!?
Tina - ??  Jag skulle ju sno sparken?!?

HAHHAHAHA. .. tycker det är skit roligt ^^ det roligaste är att det är en sann berättelse :D:D:D



Idag har jag varit och ätit tårta eftersom Sofie fyller år idag :)  
och eftersom dom hade gjort en sådan stor mega tårta så fick vi med oss en doggybag hem ^^
så nu blir erik glad :) fast erik vet inte om någonting än :$


Jag tror jag har glömt att berätta en till rolig grej,

härom veckan , kanske 2 veckor sen . . då skulle jag, erik, patrik och issa äta glass på frasses,
då satt där en konstig gubbe som vi hade sett tidigare en dag när han satt och läste bibeln.
Men då där tog han fram sin nya iphone som han hade i förpackningen och satte hörlurarna och började lyssna på musik, sen efter en stund började sjunga . . och det lät ju inte speciellt bra, så vi höll på att dö av skratt och han bara satt där och sjöng. . sen en stund efter att han hade slutat sjunga så frågade han oss:
han- sa dom att jag skulle vara tyst?
Vi- vilka ?
han - dom i kassan.
vi - njaaaae?
han - okej, för jag tror jag råkade sjunga lite grann.
vi - jaao,
han - jag lyssnar på elvis, han är bra.
vi - jaoo, han har väl några bra låtar.
han - jaa, det har han ..    osv.

hihihihi . . . :D


Nä nu ska ja ta och ge mig :D

byebye / M

gymmet

snart drar man på gymmet igen :) ska dit med jenny och sofia och springa en sväng :)

Jag minns att det var något jag skulle skriva men jag har helt glömt bort vad det var ^^
snart helg :) då ska jag hem och vara med hanna :)

nä nu ska ja väl göra någonting vettigt :)

byebye / M

hårdträning

har just kommit hem från ett pass på gymmet :)
det var riktigt skönt och jag längtar till i morgon när jag får springa igen :D

idag hade jag svenska redovisning och på läraren lät de som om de gick riktigt bra , fastän jag tyckte det kändes lite pirrigt men :)

Vi ska strax fara till Rebecka och äta nå kakor sen ska vi hem och sova! :)



3 juni åker jag ner till göteborg för att invänta lördag för att se green day :)



puss på er / M

RSS 2.0