2010-10-12

Idag har min lilla pojke åkt vidare <3 till ett bättre ställe.

R.I.P Musse <3

djerba

Ja denna vecka har gått riktigt snabbt och jag har tänkt skriva i bloggen under hela den. .

I veckan har det hänt mycket!
I tisdags blev min cykel stulen . . det SÖG!  jag blev riktigt förbannad då jag gick ut och såg att den inte stod där den skulle, sedan gick jag runt och tittade i alla cykelställ men. .  inte var den där inte! Så i onsdags anmälde jag den stulen samtidigt som jag hämtade mitt pass, fastän jag ser riktigt sur ut på det så är jag ganska nöjd :O
Men det tog en evighet att anmäla den, fick först vänta i ca 10 min innan jag kom fram i telefonkön, sedan pratade jag i typ 10 minuter om min gamla ruttna cykel ( som jag dock älskar ) . Så vi får väl se om den dyker upp ? :)

I onsdags tog jag även sprutan för hepatit A och det var hemskt! jag hatar sprutor, och de gjorde inte saken bättre att det gjorde ont. Jag kände då hon stoppade in spetsen men det var ju inte så farligt utan det var sen då hon sprutade in giftet i min arm som det gjorde ont heea dom där 30 sek. + att hon försökte prata med mig men jag tror hon insåg att jag var mer tvungen att fokusera på att andas. .  och då hade jag ont i armen sådär lite smått, men igår! då hade jag extremt ont, kunde inte ens sträcka ut armen raklång. . :S men idag är det bra :)


I morgon drar nog jag och Erik till Umeå för att köpa ett köksbord! äntligen! vi får väl bara hoppas att det är det vi vill ha ? aaa.

Längtar grymt mycket till att få åka till Tunisien! det är mindre än  veckor :D fattar ni ? MINDRE ÄN 3 VECKOR! :D Muuummmssss!!!!

Nu ska vi se på Idol och äta chokladpudding med grädde :)


Bye / M

marknad

I helgen är det marknad och själv sitter man sjuk, men ska ju ändå ut en sväng på marknan i morgon , vi har redan varit en sväng idag och så köpte vi varsin munk, brända mandlar och nougat :)

Ikväll har erik lagat inbakad fläskfilé med rödvinsås ! det var otroligt gott! och i morse fick jag tillochmed frukost framdukat :)

nu ska ja mysa med min älskling och se river monsters :)

bye / M

RSS 2.0