mjaooo

Idag så har jag varit hurtig och sprungit på idrotten :)
jag och jenny åt tonfisksallad till middag UTAN ost, som jag dock tycker är det godaste i hela salladen bara att vi var allmänt dumma och glömde den, men det gjorde att vi kunde äta lite godis :)

Vi gjorde fem-minuters kola och köpte en marabou, men jag var faktiskt inte lika sugen på godis idag som jag brukar vara, tror det börjar bli bättre :) är faktiskt rätt stolt över mig själv nu, hoppas bara jag är sugen på Ben&Jerrys i helgen :)

Jag , Jenny och Tim har just eller typ för en timme sen såg vi Wild Hogs, den var riktigt rolig faktiskt ! :) men nu har dom cyklat hem i snön ^^


Nu ska jag måla mina naglar, smörja in mina händer och fötter och ta på mig pjamas och bara mysa tills erik kommer hem :)

är riktigt sugen på Sims men vi får se, för isf måste jag installera de och allt och det tar ju tid . .


Byebye / M

Umeå

Det är inte länge kvar till jag och erik åker till umeå :) jag längtar så grymt mycket! bara få umgås jag och han och jaa åhh, jag längtar bara så otroligt mycket :) + att han är så gullig!

Jag kikade efter bio idag på Alice i underlandet, men det visade sig att bion har stängt valborg :( men då tyckte erik vi skulle äta fin middag och mysa på hotellrummet och sedan gå ner på något fik och fika ( fast han har lovat mig att vi ska dela på en ben&Jerry's på hotellrummet) .


Kan ni tro att jag ( det största kak- och godismonstret som finns) inte känner lika stort sug längre? efter varken kakor eller godis?  eller okej, visst känner jag sug men när jag t.ex är inne i affären och kommer till kassan och ska stå i kö i hundra år och bara dregla över allt gott godis så tänker jag bara: Neesch usch! jag klarar mig! och så tänker jag på allt gott jag ska handla ist, som dom senaste dagarna har varit nyponsoppa och apelsiner :)  det är ju det godaste som finns och inte allt för onyttigt ! :)


Nä , nu ska jag och den tratt-lösa oxie gå och lägga oss :)

Byebye / M

a lovely day for a walk

Idag hade vi engelska nationella , jag antar att det gick ganska bra fast vad vet jag, kanske skrev jag för lite, eller för mycket eller bara allmänt kasst eller så jaaa, va ska ja veta när jag inte har en mall att gå efter ?
Tycker verkligen detta prov sög! Man brukar åtminstone få välja mellan minst 2 olika grejer men nej! nu var det : Du ska flytta till Edinburgh , Scotland ! vilken lägenhet vill du ha ? ett, två eller tre ?  Med vem ska du flytta dit, varför och så. .. bläää. .


Nej nu, idag åt jag faktiskt middag vilket jag inte hann igår eftersom jag satt HELA dagen alltså då menar jag bokstavligt talat hela dagen från halv 4 med att sitta och läsa ut min bok och klockan var väl tio i tio när jag äntligen blev färdig och då kände jag mig ganska nöjd över att ha läst kring 200 sid. den dagen.

Tillbaka till idag :  Efter middagen fick jag ett il om att städa köket och toan vilket jag gjorde, jag hitta även några gömda hängare som jag tror vi köpte för jääääätte lääääänge sen för att hänga handdukarna på i badrummet, så jag hängde upp dom , spolade rent på golvet och tog fram en ny fräsch doft grej ! :)


Sedan for jag och Rebecka och tränade, på uppvärmingen (som var joggning/löpning) så började mina vader sprängas. det kändes då som de . . men tillslut kom jag och rebecka på att jag helt enkelt var för otränad eller rättare sagt har för korta muskelband :P  och det är ju skönt att få ont i vaderna igen när man ska ut på idrotten i morgon och springa .... JIPPIII!!


nu ska ja göra någonting annat skriver snart igen !

bye / M

hatarhatarhatarhatar

att ha mensvärk. . . just precis , därför är jag hemma idag! nog för att jag inte börjar förns om tio min men njae, jag vill inte gå på skolan och typ dö . . då är jag faktiskt hellre hemma och dör istället. .  + att man ju faktiskt kan lindra smärtorna för en stund om man är hemma. . måste be erik fara och köpa en rispåse någonstans!

Det jag tycker är irriterande är att killar inte förstår oss på tjejer med mensvärk, dom tror ungefär att vi bara fejkar att ha ont för att vi ska få ta det lugnt och sitta i soffan och bara mysa hela dagen men så är det ju inte !! Jag brukar beskriva det som en spark på pungen fast utdragen under en hel dag. . eller?



aja nog om det :)


Nu sitter jag iaf i soffan och har skurit upp en apelsin och ska läsa en bok. myyyyspys!
skriver igen senare :)

byebye / M

A hard day

Idag har jag haft fysik prov som gick åt skogen rent utav sagt men men . . bättre lycka nästa gång som jag brukar tänka.



Idag på engelskan skulle vi skriva ett gammalt nationellt prov eftersom vi har de riktiga på onsdag, och där skulle vi skriva om antingen : 1. En låt som har något med ett minne att göra.  2. typ någonting mer om musik . .
Ni kanske förstår vilken jag valde ?

Helt rätt! nummer 1  ! :)

Jag valde "My heart will go on" och att den påminde mig om min vän "Daniel" som dog för några år sedan i hjärncancer och att den låten fyller mig med känslor både glada och sorgsna osv.   och senare idag kom jag ju på att det var ett år sedan som josefin persson lämnade oss, det var som något konstigt sammanhang . . men helt okej. Vila i frid både Josefin och Daniel ! (L)



Just nu sitter jag och ser på Petra Mede show och söte Salem al fakir är med och han äger ju bara. .  han sitter bara och skrattar och jag fortsätter bara skratta och ååhh, han är bara sååå söt :) 



Nu ska jag fortsätta se showen och sedan försöka läsa min bok till i morgon. . . usch. .


Byebye / M



Out

Rebecka frågade just om jag ville följa med ut på en promenad och varför inte i detta vackra väder ? :)
Fastän mina vader kommer ta livet av sig så är det ju hur skänt som helst i detta soliga fina väder :)

Senare när jag kommit in igen så ska jag nog lägga upp lite bilder här som jag hittat :)


Byebye / M

damn

Eftersom klänningarna i förra inlägget inte gick att klicka upp så la jag upp dom en gång till här där dom går att klicka upp :)




It hurts it hurts it hurts.

Efter träningspasset igår med Sofia har jag en fruktansvärd värk i mina vader. När jag vaknade så ville jag grina, ungefär så ont gjorde det, sen idag har vi vait på stan och gått lite grann och letat efter en klänning till bröllopet i maj men jag har inte hittat någon ännu. Men efter dom där minutrerna på stan så värkte mina ben så in åt h**vete !


Igår bokade jag och erik hotellrum för Umeå till Valborg ! :)  jag längtar så grymt mycket :) att få bo på hotell med min älskling och så ska vi försöka se om de finns någon bio med Alice i underlandet i 3D! :)  Och när jag väl är i umeå så ska jag titta på klänningar där och troligtvis köpa mina efterlängtade converse!! :)

Jag har suttit och kikat efter klänningar på Gina Tricot och har hittat några mumsbitar


Tycker dom här klänningarna var riktigt söta men ja vet inte riktigt. .
Dom här klänningarna däremot älskar jag verkligen! Jag funderar på att köpa eftersom dom var så jäkla snygga! men vet inte i vilken färg bara. .
Om jag skulle ta studenten i år skulle jag definitivt köpa den här fina student klänningen!



Nu ska jag och erik se klart filmen vi började på igår och äta glass och sedan lite chips :)

Bye / M

myskväll

Jag och Erik har en ordentlig myskväll! Vi har ätit kex med ost och räkor :)
de enda felet är att erik köpte sig en ny mobil idag så han sitter mer med den än med mig  . .



Jag är förälskad i musik, och just nu är det amanda jensen i lurarna.  Hon är ju verkligen en av Sveriges talanger!!
Men vi såg även Så ska det låta innan och där var Pauline med från melodifestival och hon är ju verkligen grym på att sjunga!! medans Linda bengtzing såg ut som jag vet inte vad och hade tungan utanför munnen mestadels när hon sjöng och pauline såg bara helt lugn ut , hon såg inte ens ut att behöva anstränga sig någonting !! :O


aja, här får ni ett smakprov på den underbara tjejen :)



Nu ska vi äta lite chips och kanske se någon film :)


Byebye / M

Long time ago

Som ni märkt så var det väldigt lång tid sedan jag skrev senast :P men det beror på alla dom där läxorna jag haft i veckan som jag skrev upp i förra inlägget eller de innan :P  Jag har just haft idrott med Sofia och vi har tagit ut oss som fan :P jag trodde jag skulle dö!! 

Vi har just börjat med ett eget "hälso pass" i idrotten som jag då har valt kondition, bara allmänt och då idag så sprang vi på löpbanan 400m med att vi började att gå 1 varv sedan jogga ett varv och sedan springa ett halv sedan vila och gå ett varv o jogga, spurta osv. . och i sista spurten trodde jag att mitt hjärta skulle hoppa ut ur munnen och springa därifrån. .  :P  men de va skönt det ändå :)

Ikväll ska jag och erik bara ha en mys kväll med chips och film och bara ägna oss åt varandra som vi inte har gjort på evigheter eftersom jag haft läxor. okej jag har fortfarande läxor men en kväll under veckan måste man ju få ta det lugnt!  tror även ja ska be erik följa med på bagis och där ska ja köpa en choklad-tårtbit :)


Nä nu ska ja göra annat :) byebye / M


3a

Jag var på Setra-nappet idag ! Cilla och Lina ville följa med och fiska och Nadja ville sova :)
Men jag kom åtminstone på 3e plats av juniorerna , nog för att de bara va 3 st ^^
men eftersom jag sög och fick minst vikt så jag vann en bruk varmkorv :D


Snart kommer älsklingen hit och då ska vi fara in till norsjö och äta thaimat :D


byebye / M

Hard work

Ja, denna vecka har varit ganska jobbig, jag har haft massor läxor (vilket jag fortfarande har) men känner mig typ helt död i skallen just nu och skulle gärna vilja sova på direkten men det får nog vänta några timmar! För snart ska jag och mamma äta lite gott som vindruvor,päron, någon svart frukt och syfilis, oj ja mena fysalis :)

Älsklingen har jobbat hela veckan och börjat 5 och därför måsta gått o lägga sig helst innan tio, så den här veckan har varit kort faktiskt men vi har hunnit möblera om och sånt men bara inte fått upp tvn än , men de kanske vi gör i morgon när han kommer och hämtar mig här i Kvarnis :)

Min klassföreståndare sa till min klass att vi skulle skriva en lapp om "studieteknik" eller vad vi har för läxor den här veckan och eftersom jag inte har någonting annat för mig just nu tänkte jag rabbla upp det här för er så det sen blir lättare för mig att titta när jag ska skriva ner de på papper! :)

Engelska (redovisning och Inlämningsupg.)   - Måndag båda två . .
Svenska ( Hitta på något som jag kan prata om på en redovisning (Retorik) om något inom mitt program :( ) - Måndag   ( Läsa färdigt bok och skriva analys )  - 26 (Nästa måndag)
DTR ( Läsa färdigt kapitlet som är kring 10-15 sid. ) - Måndag
Fysik ( Upg. i boken typ 20 st ) - Måndag   Prov till veckan
Naturkunskap ( läsa 10 sid. i NK-boken )
Idrott ( Skriva planering för resten av terminen ) - Torsdag  (Även bada isvak på torsdag!!! har inte bestämt mig )
Matte ( göra färdigt upg. i boken som jag är efter i , gå tillbak och träna på Ma A, Natrionellt prov snart .. )

Och sist det här som jag just skrivit upp :P

Nu ska ja hjälpa mamma :)



Grattis Ina på 18-års dagen igår 15 !! :)  Saknar dig !!!!!!!!!! <3 pussssss


Byebye / M



Matte

Jag sitter och gör matte just nu, jag har hunnit torka resterande av kläderna som tvättades igår :)  jag känner mig duktig, bara de att allt jag gör i matten blir fel :S

Snart ska man på skolan och ha idrott , Jippi ! not. .  :P


Jag sitter just nu vid vårat nya skrivbord som vi köpte igår  och så har vi möblerat om :) skönt att få lite förändring i vardan :)


byebye / M

Early morning

Nu har jag snart varit vaken i tre timmar :) ganska skön början på dagen faktiskt, jag har hunnit brodera, äta ordentlig frukost och sminkat och klätt på mig :)  Älskar när solen lyser in i rummet och man vaknar av den (åtminstone när man fått sova) vilket jag har fått inatt :)  men däremot när jag vaknade så var det strömavbrott . .  trodde först det var någonting skumt just vid tvn men det var det inte , för när jag skulle gå in på toan så funkade inte lyset där :P men då var det bra att solen lyste in :)

Nu ska ja cykla iväg till skolan :) för att sedan träffa min mamma :)


byebye / M

Sunsunsun

Det är så härligt när solen skiner och man går till skolan och hör fåglarna kvittrar!
men skolan idag var väldigt jobbig, jag var inte riktit pigg i huvudet dom sista lektionerna.

Jag och älsklingen har cyklat till expert och kikat lite grann och de va ju bara hur härligt som helst att cykla! :)


Nu ska ja fortsätta lite med mitt broderi sen ska jag och erik lägga oss :)


Byebye / M

He loves me.

Det blev inte att jag skrev senare utan vi for direkt vidare till mormor och åt mat där och pratade och fick me oss lite bullar och äppelkaka hem :)  + lite broderier :) några fina blommor och sånt , tror det blir riktigt roligt :)

Jag är dock helt slut i skallen och kroppen av att ha suttit still och pratat men det var roligt ändå men helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova! :) 


Erik älskar mig :) det känns bra !

Jag älskar honom med :)


byebye / M

Sun is going back

Solen visade sig när vi vaknade me nnu har den gått i moln, hoppas den åkte till norsjö eftersom det är dit vi är påväg nu =) vi ska äta med mamma på petras när hon har sin lediga tid :)

byebye /M

Summertime

Idag fick jag sommarjobb :)  känner att det är riktigt skönt att slippa springa runt i hela lycksele o söka :)  Får tillbringa sommaren hemma i kära kvarnåsen ! :)  med mina vänner runt och kring och allt, de enda dåliga är ju förstås att erik jobbar i lycksele, och då blir det ju svårare att umgås . . men det ska nog gå :) det gick ju så pass bra dom här två dagarna utan varandra , vi klarade ju faktiskt att sova utan varandra ;)


Idag har jag och Älsklingen varit hos Cilla , vi här ätit tacos med familjen och haft trevligt :)
och nu senare på eftermiddagen åt vi en mjukglass! årets första :)   Sen när vi kom tillbaka var Nadja jäääätte trött och dom försökte få henne att säga Marie fast hon ville hellre säga Cilla :)  och då tänkte Cilla lura Nadja så då sa hon: Kan du säga Madde ? :D
då tittade nadja på mig en stund sedan vände hon huvudet mot erik och saa : eriii  ! Så söt !! :)


Erik står just nu i köket och gör i ordning lite dipp till mig :)  eller mig o mig men det var jag som bad om det :)
Och så tror jag han ger Oxie mat eftersom att hon nu tycker bättre om mig eftersom jag har tagit hand om henne under dom här dagarna hon varit "sjuk" eller ny-opererad .  Jag låg och klappade henne och sedan sträckte erik fram handen och då aktade hon sig . . . Mohahaha :D


Nu ska vi ha Fredagsmys med ostbågar och dipp :D !


Byebye / M

Sometime i just want to take it easy

Ikväll ska jag spendera tiden med mamma , vi ska sitta och se några olika serier och sedan någon skräckis och samtidigt äta kex o räkor, rostmacka med honung och getost , vindruvor och dricka te! :)

Det är så underbart att vara hemma !
Älskar min mamma :)

men saknar samtidigt min lilla älskling Erik!
han jobbar hårt som en slav och ska börja K2 till veckan och därför kommer han även att jobba vissa helger. . men det kommer nog gå bra :) själv ska man tillbaka till skolan nästa vecka. . längtar verkligen inte!! :(


Nu ska ja hjälpa mamma med gottigottit :)

Byebye  / M

Happy sunny day

Jag känner mig konstig idag, fast på ett bra sätt. Jag känner mig ovanligt glad och jaa, ja vet inte. . kanske bara känns så eftersom jag faktiskt är hemma för en gångs skull och känner ingen press utan får bara vara som det brukade vara förut? aja ja ska njuta av detta :)

Jag fick sommarjobb erbjudande tidigare idag och det känns bra, fast det är ju inte spikat ännu om jag får platsen men vi får väl se, och om de är så så slipper jag ju gå runt hela lycksele och söka jobb eftersom jag inte får ta ferie-arbete.    Men jag tror ändå jag ska höra med Emmoth om han behöver någon hjälp till sommaren , för det skulle ju verkligen äga :) Det var ju hundra år sen jag ritade .. och då häromdagen när jag tog fram mina painting-stuff så orkade jag typ inte. . satt med datorn ist och det sög ju ! men jag ska försöka någon gång i helgen eftersom det lutar åt att erik ska jobba. .


Nu ska ja gosa med Oxie :)

Byebye / M

missing my baby.

Jag tänkte som sagt skriva igårkväll efter avatar men eftersom jag blev så grymt trött och t.o.m var tvungen att gå o lägga mig före slutet på avatar så orkade jag heller inte skriva ;P

Natten med Oxie gick suveränt hon har varit helt underbar faktiskt! vi låg och mysade tills jag somnade och hon har inte sagt något under hela natten och nu på morgonen så kom och upp och myste med mig och lät precis som vanligt :) <3

Idag är min mamma dag :) Jag for ju faktiskt hem för att vara med mamma eftersom hon är ledig så de ska ja försöka vara så gott som jag kan :)

Jag saknar min älskling men som tur är så kommer han ju i morgon :)

Nu ska jag och mamma gå och fika sedan sätta upp några affischer :)

Byebye / M

AVATAR

Jag och mamma sitter just nu och ser på Avatar :) 

den är bra, så nu ska ja fortsätta se, hör av mig efter :)

Pusss / M

Done

Nu är lillgumman kastrerad! :)
Det var lite hemskt att se henne sövas och så fast det gick så lugnt så :)
det är värre nu iaf! nu har vi lagt henne på en filt och en filt över henne som vi for och köpte på jysk, och nu ligger hon där och stirrar rakt fram med tungan ute och ja, hon ser helt galen ut, kanske tar en bild senare som jag lägger upp :)  

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, beror på om Cilla vill komma hit och hämta mig eller om inte så stannar jag nog här i lycksele, jag vill inte lämna lillpruppis ensam ikväll! så hon måste ju följa med överallt åtminstone idag, och tycker inte det skulle vara så trevligt att sitta på bussen och om hon då kissar på sig eller behöver spy. .  nej usch..


kanske skriver sen igen :)  PUSSSS

Bye / M

Run

Jag är fortfarande trött men ska försöka vara vaken tills erik kommer hem vid två. .
Har just ätit mig min skål med glass och chokladsås :) Mummsss !
fast jag känner att jag kanske inte ska äta alltför mycket gott . .

alltså jag är helt förälskad i denna underbara låt som jag visade i förra inlägget !!! :D:D:D
Jag lyssnar bara på den om och om och om och om igen . ..  men det kan ju faktiskt bero på att jag också bara älskar hennes röst att jag inte kan vara utan den ungefär , så de kanske inte är så konstigt ? :)


Jag har ännu inte hunnit måla mina naglar men jag ska väl försöka med det snart :)

Hanna:  Jag ska troligtvis hem till Torsdag för att vara med mamma  :)
fast det var typ tänkt att jag skulle hem i morgon , men eftersom vi kastrerar oxie då så går det ju nog inte . . :/ om jag inte tar med henne hem som jag kanske ska göra :) men vi får se :)


byebye  / M

Tired

Jag är less på min design så ja ska försöka skaffa en ny nu under påsklovet, de borde jag hinna med va?

Jag är besatt av musik ! jag bara älskar älskar älskar musik och känner inte för någonting annat än att sitta i soffan med bärbara i knät och lyssna på lugn och skön musik. 

Här får ni ett smakprov:

Leona Lewis - Run (by Snowpatrol)

 

Jag är på sånt här myshumör!

Idag var jag och erik ute med cyklarna för första gången i år, det gick ganska bra bara det att det är typ 1 cm med grus över hela vägarna :S

 

Nä nu ska ja snart ta fram lite glass och chokladsås och mumsa i mig,

Imorgon blir det kastrering för Oxie-gumman! <3 
hoppas det går bra :)

Ja ska också måla mina sönderbitna naglar som ska växa,

 

Ajaa, Byebye / M


RSS 2.0