marängswisse

Kanske inte rättstavat men vi har iallafall just smällt i oss en hel påse maränger, 2 bananer, 1 kilo glass, 1 paket grädde, Mmmmm.. nu känner vi att vi är redo för en walk! eller vi skulle iallafall behöva de, just de glömde säga att vi var 4 st som åt upp allt de! :)  eller lite lämnades faktiskt kvar i skålen, men det var inte mycket! :S

Igår bokade jag tid för tatueringen så den blir den 15:onde november så nu äre bara att tagga :D
Tidigare ikväll beställde vi biljetter från Umeå till Sthlm så vi slipper köra bil ner, plus att det blev billigare att åka flyg än att köra bil ;)

jaja nu ska åtminstone jag och erik gå en sväng och lufta magen !

bye!  / M

usch

jag är verkligen inte sugen på skola i morgon men man måste ju. . de enda positiva är ju att ja ska få underskrifter på min ledighetslapp :) så då känns det ju ändå närmare till resan :)

Ikväll har mitt huvud varit tungt så jag har tagit det riktigt lugnt men åtminstone fått mig igenom kemin, i morgon blir det att läsa lite svenska, engelska men även plugga inför provet i data på tisdag, blää..

aajjaa det löser sig nog :)


Erik <3

everything gonna be alright.

Eller rättare sagt så är allt på topp! Frisyren blev kanon! lägger in en bild någongång:) Igår beställde jag och älsklingen en resa till Tunisien så den 26 oktober åker vi till Djerba :) Så på onsdag går jag till polisstationen och skaffar pass! och tidigare alltså på måndag ringer jag och hör om sprutor :S 

pratade med mamma igår om att jag ville tatuera mig och vad och hon sa att det var okej :) så på Tisdag blir det att prata med emmoth om vad jag tänkt mig och kanske boka tid! :) men ska självklart göra den efter resan isf :)

Ikväll har jag och älsklingen ätit Tacos och myst med godis och chips :)

Fick förresten höra av erik att jag såg 50 år äldre ut med min nya frisyr. . får väl se om ni tycker samma sak?..


Nä nu tror jag att jag ska gå till spegeln och titta igen :D  Bye / M

short

Nu har jag bestämt mig hur jag ska klippa mig i morgon ! :) längtar grymt mycket!
Jag ska även åka hem i morgon ungefär just efter att jag klippt mig kanske väntar någon timme men efter det så glider vi hem :)

Jag och erik har tittat på resor idag eftersom erik har fått ledigt! :D  vi ska beställa i morgon om de finns kvar :) vilket det troligtvis gör ! sen ska jag fixa hem en ledighetsansökan :)

Lägger nog upp en bild antingen i morgon eller någon annan gång i helgen på hur håret blev , om jag inte blev helt missnöjd förstås ;)

nä nu när jag är nyduschad ska jag gå och lägga mig !
gonatt!


bye / M

even when i close my eyes

Idag har jag haft en vanlig jobbig dag på skolan och har egentligen lite läxor att göra men jag är bara inte på humör för det eftersom jag annars spenderar all min tid med läxor. Jag vill ha en ny stor säng som jag kan sitta i och plugga så ja ska kika på blocket innan jag går och lägger mig!

Just nu är jag så grymt taggad på att klippa mig och jag vill gadda mig nu på en gång också! :) ska bara hitta några fina stjärnor och förstås fråga mamma, annars har jag ju kvar idén tills jag blir arton :)

nä nu ska ja klicka vidare :)  bye / M

ohyes

Nu har vi äntligen fått internet till lägenheten!  Gud så skönt! :) nu behöver jag inte känna mig så isolerad som jag gjort under som här 3 veckorna . .

Idag beställde jag klipptid så snart så gäller det! jag är lite nervis men :) jag tror nog det kommer att gå bra!

Jag tror snart att jag ska gå in till sovrummet och läsa allt som ska läsas till i morgon :P massa svenska och en massa engelska också :P  jag skulle vilja vinna en miljon eller två så man inte känner att pengarna bara rinner ifrån en själv. . :S

Idag har jag även tittat runt på lite tatueringar, nog för att jag redan vet vad jag vill ha, men vill hitta någon bild på något typ sådant men . .
Måste ju även höra om mamma skulle gå med på det innan jag gör något :)

Nä nu ska ja hitta på någonting annat! bye / M

RSS 2.0