Hey, I'm a believer.

Nu har en skolvecka och nästa är påbörjad. Har redan fullt med läxor hem från skolan så det var bara att börja gnugga geniknölarna! Har börjat på boken " Jorden runt på 80 dagar " och i början gick den trögt ( mycket eftersom jag vet att det är en klassiker och att vi läser den bara för att vår lärare är tråkig ) vilket gjorde att jag inte ville läsa den men nu när jag börjat så är den faktiskt bra!  På Onsdag får vi lägenheten, men inflyttningen kommer nog gå segare än vad som var tänkt eftersom mormor ligger på Skellefteå lasarett. Vi tror att det kan vara Diskbråck men det får vi se den dagen dom gör röntgen , dom försökte i morse men hon hade så ont så hon kunde inte ligga still. .  stackars mormor! Men jag har ändå hyrt in lite personal inför onsdag, JENNY! :) som jag även tänkt bjuda på maten som jag inte har :)

Jag och Mamma har varit och underättat Gunbert om mormor så vi stod ute en lång stund vilket kanske inte är det bästa för min förkylning ? Men det känns bättre nu efter att jag druckit lite varm choklad ! Mmmm :)

Ska bara se färdigt CSI sen ska jag sooooooovvvaaaa!


Bye / M

school run out

Nu sitter jag på skolan med Jenny och försöker få henne att skaffa en blogg :)  men hon vet inte vad hon ska heta. förslag? :)


Nu ska vi gå och ha fysik :( blää

the day of the doom

För en halvtimme sen kom jag hem från första dagen, som var kort! vi har fått en till ny klassföreståndare, Vi får en ny per termin, är lite less nu faktiskt. . ! aja, detta år blir hektiskt och kommer få jobba som s*tan men längtar till vi får lägenheten!  Erik ringde idag igen men han sa precis samma sak som han sa till mig . . Han har inte hört något från dom och dom har inte bestämt någon besiktningstid ännu. buuhuu

Idag ska jag fortsätta med min jeansväska och även fixa min skinnväska :)


Bye / M

fattar inte hur . .

Idag ska jag åka till Skellefteå med hanna och vi ska shoppa asset av oss :)
eller inte, men vi ska väl titta om vi hittar något vi villl ha :)


men något jag inte fattar är denna tjej som bara är 10 år och har en så enorm röst! wooooooooww!!

Jag har varit vaken sen halv sju imorse eftersom jag då gav upp att ligga i sängen med en hund gnällande vid grinden och när jag går ner ser jag att han ätit upp hela våran påse godis vi hade på bordet i gårkväll, och de var närmare ett halvkilo godis :P . . . inte konstigt varför han ylade och gnällde så ont i magen han måste ha. . ?

Nä nu ska jag gå och duscha för att sedan göra mig i ordning! :)

Bye / M

There is just you

Igår försökte jag klicka hem några snygga nagelsaker bara de att jag inte är över 18, mamma gick typ inte och Erik är fortfarande skriven i lycksele så det gick inte !   Men ska höra med Erik idag och se när han ska byta adress :)
Annars har jag en liten latis dag idag eftersom mina trampdynor gör ont så sprang jag inte, men jag och erik får väl gå ut och gå en långprommis med Seb nu när han är hemma :)

Nä nu ska jag mysa med oxie som var ute hela natten. .


Bye / M

keep fighting

Brände just sönder en matlåda, det blev liiitee för varmt i mikron. men man kan ju köpa nya utav pengarna jag tjänar ihop :D  Igår hade jag och erik en liten myskväll, vi såg en film ( inte ens hela ) innan han ville sova :)


Nu ser jag Topmodel innan jag börjar jobba :)

bye / M

seven days a week and my life has just begun

Jag älskar att sitta själv och äta i bara min takt , jag äter hur jag vill och inser att det är bättre! märker att jag inte dricker lika mycket som jag brukar ( vilket kanske inte är så bra när jag dricker mjölk ) men annars så! 
Förresten så kommer inte Oxie och Seb överens men det är ju tur att oxie får 2½ dagars vila från igår då hon blev vettskrämd!  Just nu ligger hon bredvid mig här i soffan och sover medan jag längtar efter våran nya lägenhet. Jag tänker mig bara hur vi flyttar in, hur jag lagar mat i mitt nya ljusa kök och går iväg till skolan medan solen skiner. Åhh, vad jag längtar!!!! 2 veckor kvar. . 

Nä nu ska ja knalla vidare till jobbet! kort dag idag! ;)


Bye / M

prommis

Träningen fortsätter och maten också! I Lördags blev det en tjejkväll i Skellefteå, vi åt på Viking och sedan såg vi Inception på bio , den var grymt bra! jag rekommenderar den vekligen. Igår spelade vi Beach och sedan när vi kom hem fick vi en hund! Seb, så jag och Erik gick en lång promenad till badstranden och sprang i sanden.

I morse gick jag en liten sväng med honom innan mamma och han åkte till Norsjö för att sedanfara till Malå och vara där på en ö i två dagar och ta't lugnt :)


Bye / M

1 pound

Gud vad jag känner mid duktig! inget godis på 2 dagar nu åtminstone och ska fortsätta med det idag! igår sprang jag en sväng ( stannade aldrig! ) men gjorde däremot inga situps eller något sådant eftersom jag har sån träningsvärk i magen ^^ Jag och erik har lagt upp ett program att på onsdagar, och lördagar ska vi ta en break ( inte träna ) men möjligtvis gå en långpromenad, men jag valde min dag idag eftersom jag började i tisdags och erik i går :) men jag försökte göra några situps men har sån träningsvärk i magen ^^ så det gick inte så långt :P

Snart är det jobbet som gäller och samtidigt massage! jag känner att det kommer bli SÅÅÅ SKÖNNT!
Varför jag blivit så här träningsgalen är för att jag ställde mig på vågen i söndags och märkte att jag hade gått upp till en oönskad vikt , men igår ställde jag mig också och då vägde jag två kilo mindre, så jag tror det är något fel på någon av vågarna, men i vilket fall som helst vill jag bli tränad :)


Äh nu ska jag se tv!!  bye / M

Tuesday morning and I'm on the top.

Igår hann vi inte städa ur lägenheten helt heller så min kära mormor åkte dit idag och fortsatte!
Men idag på morgonen kände jag att jag måste skärpa mig och sluta äta snacks och träna mer, så jag for ut och sprang en liten liten bit men i bra fart :) sen gjorde jag 50 situps , 30 armhävningar och 40 benlyft sen åt jag en lagom lunch med en riktigt god sallad till :)

strax ska jag fara och jobba sen ska jag och erik nog bara ta det lugnt ikväll :)

bye / M

My back hurt

Helgen har varit helt underbart rolig! :) Fredagen jobbade jag först men slutade otroligt tidigt! 14.30 :) så då for jag till Gransjö och började måla knutarna på sovstugan :) Sedan for vi in till Norsjö för att äta pizza och då for vi även förbi Cilla på kvällen som hade Mulle hos sig ! sicken söting! Jag fick göra mig ett armband och vi spelade en massa hets. 
På Lördagen kom Cilla och Ina men fick iprincip vända när dom kom eftersom dom var tvungen att hämta badkläder och fiskekläder , Vi spelade kort, badade, åt blåbärspaj, spelade brainstorm tills Lina kom så for vi ut och fiskade, riktigt roligt fastän vi nästan inte fick någonting, en gädda skrämde mig men jag har bara ett minne av att jag hoppade undan lite medan dom andra säger att jag skrek och höll på . .  ;S

Söndag ( Igår ) städade vi ut lägenheten eftersom hon som ska ha den vill ha den på fredag istället , men vi rymde inte allting i bilen och så orkade vi inte heller. . men släpen tog vi med oss men det regnade så grymt mycket så den blev inte använd.
Nu om en timme ska jag börja jobba för att sedan fara tillbaka till Lycksele och fortsätta städa ur den med Mormors hjälp :) Jag har så GRYMT ont i ryggen att jag inte vet vars jag ska ta vägen men på Torsdag är det massage som gäller! MMmmmm!

Nä nu ska ja göra mig lunch :)   ( värma pizza )

Bye / M

RSS 2.0